Är du redo för PT-kampen?

Tag chansen och få en lärdom för hela livet med denna intensiva och utmanande kamp tillsammans med din PT.

Har du vad som krävs?Läs mer här

Kom i ditt livs form

Utmana dig själv och anmäl dig till Elitkampen och kör med mig tre gånger i veckan i tio veckor. Missa inte detta roliga äventyr som kommer att ge dig en stark och hållbar kropp!

Starten börjar med att du vägs in i en Bodpod, sedan vägs man igen halvvägs in i tävlingen och så till sist utvägning. Vi kommer också att köra två svettiga och roliga gruppträningspass tillsammans med andra Elitkampare under tävlingen.

Det här är både roligt men jobbigt, men jag kommer att stötta och coacha dig fram till resultat och satta mål. Tillsammans kämpar vi mot målet och förhoppningsvis vinner du fina priser, och jag äran att fått coacha dig fram till ditt livs form!

Anmäl ditt intresse idag så kontaktar en Personlig tränare dig för en kostnadsfri konsultation.

Nyfiken på PT-kampen?

Är du intresserad av PT-kampen?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Tag första steget idag - vi hjälper dig vidare!

PT-kampen är en tävling som började hösten 2009. Deltagarna tränar under 10 veckor med en personlig tränare och målet är att förändra sin kroppssammansättning så mycket som möjligt. Man ska alltså minska sin fettmassa och öka i muskelmassa, på så vis öka sin fettfria kroppssammansättning. Resultaten mäts procentuellt i en BodPod. Förutom regelbundna pass med din personliga tränare ingår det två gemensamma träningspass med dina medtävlande.

Som deltagare får du en oerhört taggad PT som är väldigt angelägen om att just du ska görabästa möjliga resultat, därför ingår självklart kostcheman, träningsupplägg för övriga veckan och daglig motivation och feedback. Syftet med Elitkampen är alltså att deltagarna under en period ska "boosta" sin träning och få chansen till att få de resultat som de alltid drömt om. Dessa drömmar förverkligas på endast 10 veckor och resultaten som uppnås är fantastiska. I priset ingår tre PT pass i veckan (Totalt 30 h)

Priset på drömformen:
Elitkampen 30 timmar 26 900 kr
Elitkampen 20 timmar 18 600 kr
Elitkampen DUO 30 timmar 18 900 kr
Elitkampen DUO 20 timmar 13 300 kr