Våra gruppträningspass

Elit Sports Clubs målsättning är att leverera gruppträning av högsta kvalitet som skall motivera och inspirera dig i din träning.

Spinning

Spinning

Maximera både uthållighet och fettförbränning. Spinning är ett enkelt och roligt sätt att förbättra konditionen. Det är en effektiv träningsform för hela kroppen. Boka pass →

Ashtangayoga

Ashtangayoga

Ashtangayoga är en fysisk form av yoga som bygger på serier av rörelser. Boka pass →

Barre move

Barre Move

HÖSTNYHET! Barre Move är en kombination av balett, yoga och funktionell träning. Vi arbetar mjukt med enkla grundrörelser från de olika träningsformerna. Boka pass →

Bodybalance

Bodybalance

Stressa av, stärk din kropp och ha balans i din träning. Bodybalance® mixen av yoga, pilates och Tai Chi. Boka pass →

Power Pilates

Power Pilates

Power Pilates är en kombination av styrketräning och stretch. Det är en hård och effektiv styrke- och smidighetsträning – som genomförs i ett lugnt och kontrollerat tempo. Boka pass →

Yinyoga

Yinyoga

Yin och Yang kompletterar varandra. Yin är passiv, stilla och lugn. Yang är aktiv, energisk och rörlig. Yinyoga fokuserar på yindelar i kropp och sinnet.
Boka pass →

Bodypump

Bodypump

Inspireras av musiken, utmana dig själv och njut av resultatet. Med hjälp av skivstång och vikter jobbar vi igenom de största muskelgrupperna.
Boka pass →

Cirkelträning

Cirkelträning

Klassisk cirkelträning där du genom olika stationer och övningar tränar kroppen genom tidsintervaller.
Boka pass →

CXWORX & Core

CXWORX®

I CXWORX och Core tränar du mage, rygg, säte, stabilitet och balans. Detta är en träningsform vi alla har nytta av, oavsett vilken nivå du tränar på.
Boka pass →

Styrka

Styrka

Funktionell träning för styrka, balans, rörlighet och kondition. Du tränar hela kroppen på ett mjukt, men utmanade och funktionellt sätt.
Boka pass →

Seniorträning

Seniorträning

Denna gruppträningsklass, är speciellt anpassad till en åldrande kropps förutsättningar och behov.
Boka pass →

RPM

RPM

RPM är inomhuscykling till rytmen av kraftfull musik. Följ med i terrängen med din inspirerande tränare som leder klungan genom kullar, bergstoppar, raksträckor och intervallträning.
Boka pass →

PowerBox

PowerBox

Fighta dig till en bättre kondition. Träna upp konditionen med slag och sparkar. PowerBox är en box och kampsportinspirerad konditionsklass för dig som vill träna styrka och samtidigt få utlopp för din energi.
Boka pass →

Zumba

Zumba

Zumba är en latininspirerad dansklass innehållande koreografi som är lätt att följa, så alla kan vara med! Inspirationen kommer från cumbia, salsa, samba och merengue.
Boka pass →

Afrikansk dans

Afrikansk dans 45 min

Förflytta dig med dansens hjälp till soligare breddgrader. Ett roligt pass där vi tränar dans och kondition till av afrikansk musik.
Boka pass →

SH´BAM

SH´BAM

HÖSTNYHET! 45 min dans och konditionsträning med enkla, roliga stegkombinationer. Musiken är en härlig blandning av de senaste hitsen och gamla godingar.
Boka pass →