GRUPPTRÄNING SKARPNÄCK

Utmana din träning utifrån din egen nivå. Vi har något för alla.
Nu erbjuder vi även uteträning och onlineträning!
Läs mer &Hitta hit
GRUPPTRÄNING - PASSBESKRIVNING

BodyPump®
är en intensiv och tuff styrketräning där du använder skivstång och vikter, och kan anpassa vikten efter egen förmåga. Klassen innehåller enkla basövningar, många repetitioner och belastar hela kroppen. BODYPUMP™ hör till de snabbaste sätten att komma i form. Bra pass att börja träna med!

CXWorx®
är ett effektivt pass på 30 minuter med fokus på bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Det största arbetsverktyget i CXWORX är kroppen men du använder också gummiband och viktplattor.


Core
är effektiv träning för bålen på 25 min. Du tränar magens och ryggens yttre och inre muskulatur. Dessa muskler utgör kärnan i vår kropp. En stark core är en bra investering i din hälsa samt ger dig bättre förutsättning för säker och effektiv träning ute i gymmet och på övriga klasser.
HIIT & core
är klassen för dig som är ute efter tuff coreträning i hög intensitet. Under 30 minuter tränar du olika coreövningar varvat med konditionsövningar i korta tidsintervaller, så kallad HIIT (High intensity interval training). Vill du boosta förbränningen och få en stark core? Välkommen hit!


BodyBalance®
är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans, styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.
Yoga
är en träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Du utmanar din uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner. Tillsammans med andningsövningar och meditation når du även avslappning och mental styrka. Passar både nybörjare och vana deltagare.


BodyAttack®
är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva intervallklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar.
Cykel
är passet för dig som är ute efter att förbättra din kondition och öka din förbränning! Passar både nybörjare och vana cyklister. Passet är uppbyggt i olika intensitetsnivåer och instruktören tar dig på en resa över berg, genom dalar och snabba raksträckor.

Cirkelträning
Stationsträning som ger utmaning inom både kondition och styrka. Stationerna varieras mellan de olika passen och övningar med både egen kroppsvikt och redskap används vilket gör träningen väldigt rolig och effektiv. Klassen finns i 45 min och för ungdomar 10-14 år.
Cross Crossfit.
Tufft och intensivt pass med fokus på teknik och funktionella övningar. Här används olika träningsmetoder och inget pass är det andra likt. Vi använder oss både av kroppsvikt och flera olika redskap. Tränar igenom hela kroppen.


Sh`bam®
Med enkla och heta danssteg är SH’BAM™ ett perfekt sätt att dansa dig i form och bli en stjärna på dansgolvet. Med en blandning av toppmusik som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinska rytmer, är SH’BAM™ både ett roligt och socialt träningspass. Klassen finns i 45 min.
Zumba
Rulla med höfterna till härligt medryckande musik. Ett pass som inte bara ger dig effektiv träning utan även ett strålande humör efteråt! Lägg till latinsk hetta så har du en Zumba! Fart och fläkt och vick på höften blandas med stora leenden. Det är som att gå på fest. Latin Fiesta! Klassen finns i 55 min.


Senior
är lättare träning för dig som är senior eller vill komma igång/rehab i lugnare tempo och musik. Effektiv träning för hela kroppen med extra mycket rörlighet. Finns som cykel, cirkel, gympa och bål & balans.
RPM®
är ett förkoreograferat cykelpass från Les Mills. Passar både nybörjare och vana cyklister. Passet är uppbyggt i olika intensitetsnivåer och instruktören tar dig på en resa över berg, genom dalar och snabba raksträckor.

Adress

Flygfältsgatan 9, 128 30 Skarpnäck